Rólunk

Rólunk

A Treety Garden Kft. egy családi vállalkozás, amely a természet szeretetére épül. Szeretjük a kerteket és minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink boldognak érezzék magukat. A Treety Gardennél ötvözzük a természet iránti szenvedélyünket a legújabb technológiai megoldásokkal annak érdekében, hogy az ügyfelek a legjobb eredményt kapják.

A Treety Gardennél a kertépítés, kerttervezés, kertfenntartás és önözéstechnikai kivitelezés több mint egy szolgáltatás. A munkánk a szenvedélyünk is, ezért kiemelt célunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat az ügyfeleink számára.

Legyen szó lakossági vagy ipari ingatlanokról bárhol az országban, mi készen állunk arra, hogy ügyfeleink segítségére legyünk. Több évtizedes szakmai és üzleti tapasztalattal rendelkezünk, amely lehetőséget ad arra, hogy az álomkertjéből valóságot csináljunk.

Csapat

Tallár Detre a Treety Garden ügyvezetője. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik és személyesen vezeti a kerttervezési, kertépítési, kertfenntartási, öntözéstechnikai munkákat. Detre a csapatunk motorja és szakmai vezetője. Szakmai tudását a kertészeti egyetemen töltött évek alatt, és kertészeti vállalkozásokban végzett munkájával alapozta meg. A kereskedelem és az építőipar területén is szakirányú végzettséget szerzett.